Basket-Lock appen

Det kan du godt.

I butikkerne vil der være mulighed for at købe et aktiveringskort, der kan låse indkøbsvognen op.

Category: Basket-Lock appen

Nej…

Du bliver ikke overvåget af hverken butikken eller Basket-Lock. Der føres en statistik over hvor mange indkøbsvogne, der låses op, men ikke af hvem eller hvad der indkøbes.

Category: Basket-Lock appen

Som udgangspunkt ja…

Men vi ved også at når man står i butikken med børn på begge skuldre, så er det ikke det man har lyst til. Derfor vil det være muligt at kan låse en vogn op 3 gange uden at oprette sig som bruger.

Når den tredje gang er brugt, sender vi dig en notifikation om at du skal oprette dig som bruger for at kan benytte en vogn næste gang.

Category: Basket-Lock appen

Vi forventer, at appen kan benyttes i butikkerne i løbet af 2022

Category: Basket-Lock appen

Har du oplevet at stå foran en indkøbsvogn og ikke at have en mønt eller polet på dig?
Undersøgelser viser, at 86 ud af 100 personer oplever dette jævnligt eller dagligt.
Dette vil fremadrettet ikke være et problem, Da du flytter din mønt digitalt ind i appen. Så kan du fremadrettet ligge din telefon oven på låsen og den, vil straks være klar til brug.

Category: Basket-Lock appen

Basket-Lock appen er gratis at downloade. og der vil ikke være forbundet nogen køb ved brug af appen

Når du downloader appen og opretter dig som bruger, er man automatisk med i konkurrencen om en fyldt indkøbsvogn til en værdi af 5000 kr.  Du vil i appen få notifikationer om senest nyt fra os samt nyhed om, hvornår appen kan benyttes i butikkerne

Category: Basket-Lock appen

Nej… det skal du selvfølgelig ikke

Vi har sørget for at hvis du skifter telefon, så følger appen din google- eller Apple konto. Appen vil derfor automatisk komme ned på din nye telefon igen, når du starter den op.

Du kan dog hænde at skal købe den igen, hvis du skifter din Google- eller Apple konto ud til en anden e-mail, eller skifter fra IOS til Android og omvendt.

Category: Basket-Lock appen

Nej…

Vi opbevarer dine data i fuld fortrolighed og videregiver dem ikke til tredjepart, medmindre vi vurderer, at der er tale om en sag, hvor indkøbsvognen ikke er leveret tilbage efter brug, eller der er udført hærværk.

I sådanne tilfælde skal butikken skriftligt søge Basket-Lock om indsigt af den seneste bruger. Ved udlevering af oplysninger, oplyser vi kun navn og kontaktoplysninger.

Category: Basket-Lock appen